Stichting Kurtface heeft als doel het bevorderen en stimuleren van de grafische kunst in het algemeen en zeefdruk in het bijzonder. Een belangrijk onderdeel van Kurtface is de kleinschalige zeefdrukkerij in Nijmegen, gespecialiseerd in kunstzeefdrukken. Stichting Kurtface deelt al meer dan twintig jaar haar techniek en ervaring met kunstenaars, galeriehouders en grafisch vormgevers.


>>N.B. De workshops worden tijdelijk niet meer gegeven door tijdgebrek<<

 

Workshop zeefdrukken

Tijdens deze workshop leert u een zeefdruk te maken aan de hand van een meegebrachte foto. U wordt hierbij begeleid door een medewerker van zeefdrukkerij Kurtface in het atelier te Nijmegen. Er is geen speciale voorkennis vereist. U gaat aan de slag en leert ondertussen de basistechniek van het zeefdrukken.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

We beginnen met een rondleiding door het atelier en laten wat voorbeelden zien van prenten. Dan kijken we hoe we van uw foto een mooie zeefdruk kunnen maken. Aan het einde van de sessie heeft u een kleine oplage van uw afbeelding gedrukt in 3 kleuren, die u mee naar huis kunt nemen.

De benodigde tijd is een dagdeel. Men kan een voorkeur voor een ochtend, middag of avond aangeven.

Als u dat leuk vindt, neem dan gerust iemand mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kost het?

De workshop zeefdrukken kost € 125,-

Als u iemand meeneemt om samen een zeefdruk te maken, blijft het totaalbedrag € 125,-

Wilt u allebei een eigen zeefdruk maken, dan betaalt u voor 2 personen € 200,-

 

 

Wilt u iemand verrassen met een origineel cadeau?

Geef een workshop-cadeaubon !

Voor informatie, aanmeldingen en de cadeaubon: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 024-3608628.